Kitalált szereplők és valós kollégák

Imádom a fantasyt, filmekben és könyvekben egyaránt. Szeretem egy kitalált világ erkölcsi és társadalmi problémáiba beleérezni magam, és összevetni a saját világom tapasztalatival. Nagyon sokszor azt a következtetést vonom le, hogy az elképzelt világokban ugyanazok a morális kérdések merülnek fel, mint az igazi társadalmakban. A szereplők is gyakran azokon a dilemmákon buknak el, mint a bolygónk civilizációiban oly gyakran a híres vezetők.

Most is egy izgalmas fantasy filmadaptációjában vagyok elmerülve, és munkafolyamatok megszervezése a filmben és a valóságban is aktuális kérdésként merülnek fel. A cégem most először diákokkal is szeretne dolgozni, és ennek a megszervezése vár rám. Egyik ismerősöm javaslatára a topiwork.hu diákszövetkezeten keresztül gondoltunk az együttműködés megkezdésére. De csak azért, mert tudjuk, hogy ők élen járnak a jó munkaerő és a munkakínálat összehozásában. Akár van erre lehetőség, akár nem, nagyon hasznos náluk olvasgatni…

A topiwork.hu mellett szól, hogy nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezik a diákmunka megszervezését illetően. Ugyanakkor komoly adatbázist építettek fel az elmúlt évek alatt, hogy a felmerülő szakmai igényeket gyorsan ki tudják elégíteni. Nem csoda, hisz a diákok imádják – nyilván nem véletlenül. A jelentkezők körében egy előszűrést hajtanak végre. Bérmentesen felvehetik a cégek a már tapasztalattal rendelkező munkavállalót végleges munkaerőnek, amikor annak megszűnik a hallgatói jogviszonya!

A topiwork.hu további előnye a profizmus: gyorsan elérhetőek, rendelkezésre állnak, rugalmas velük az együttműködés a diákok számára is. Az adminisztráció terén is jártasak, hatékony a velük való közös munka.

topiwork.hu

A diákszövetkezet számos kedvezményre jogosult, ezért mindenképpen költséghatékony rajtuk keresztül igénybe venni a munkaerőt. Minden bürokratikus feladattól mentesül a munkaadó is, ezt a részét is nagyban átvállalja a topiwork.hu. A segítségükkel rövid és hosszútávra is gyorsan talál mindenki dolgozni vágyó diákot. És minden diák magának munkát. A diákszövetkezet által kiállított számlán szereplő tételek költségként leírhatóak. Nagyon jó reklám ez egy cégnek, hiszen egyre több diák ismeri meg a foglalkoztató vállalat nevét.

A diákszövetkezetet Budapesten találjuk a Népszínház utcában. A kapcsolat menüpont alatt a nyitvatartási időt ismertetik. Az e-mail címe pedig szintén megtalálható, amelyen felvehetjük velük a kapcsolatot.

Miközben kedvenc főhősöm a robotokkal próbája a munkaszervezés kérdését megoldani, addig én a diákokhoz fordulok segítségért.

A topiwork.hu weboldalon több komoly cég véleményét elolvashattam, ahol csupa pozitív tapasztalatról számoltak be. Ezek után már csak a kapcsolatfelvétel maradt hátra!