A ztech akkumulátor nem adja fel az emelkedőn sem

Ez a bejegyzés most nem a szenvedélyes lányregényekről fog szólni, amikor jön a sárkány és a toronyból végül senki sem menekül meg. A fantasy számomra az egyik, ha nem a legjelentősebb kivetülése annak a ténynek, hogy az emberi elme kreativitása határtalan. Persze, mindig vannak történetek és régi mondák, amik alapján a mai filmek legjava születik, de mégis, ezeket is kitalálták egyszer és hát nem hiszem, hogy a sárkányokról szóló sztorikat az alapján generálták, hogy egyszer valaki tényleg látott tűzokádó fenevadakat az élete során. De ebben az egészben az az igazán szép, hogy amilyen a fantasy, az élet maga is sokszor tud annyira izgalmas és változatos lenni. Például mikor leesik a lánc a biciklidről hegynek felfelé a főúton, meg ilyenek. Mondanám, hogy nem tapasztalatból beszélek, de ez speciel pont egy olyan történet, amit az élet ihletett. Bezzeg a ztech akkumulátor soha nem adta még meg magát.

Hiába készül az ember előre a nagy kerékpáros túrákra, vannak olyan vészhelyzetek, amikre nem számíthatunk előre. Például az ominózus láncleesés egy tipikusan olyan eset, amire nem számítunk általában előre. De ha már megtörtént a dolog, utólag érdemes lehet elgondolkodni… Én megtettem. És ez az eset, plusz az a helyzet, hogy már nem igazán bírom a hegymenetet arra ösztökélt, hogy elektromos kerékpárra váltsak. A motorbolt.co.hu-t ajánlotta egy barátom, aki a bicós közösségünkben mostanában váltott elektromos kerékpárra.

Ez az oldal nem pusztán elektromos bicikliket kínál, hanem mindenféle más egyéb, hagyományos kerékpárt, meg aztán alkatrészeket is a különféle járművekhez. Egyrészt, van például Simson alkatrész vásárlási lehetőség, meg ztech akkumulátor is, másrészt a biztonságunkra is lehet adni, mert védőfelszerelést is lehet vásárolni. A bicós közösségben méltán népszerű ez az üzlet, de a motorosok között is megértem, hogyha sokan szeretik ezt az oldalt. Nagy a kínálat és közben meg jó minőségű termékeket lehet kapni, jó áron. Én mondjuk szerencsés vagyok, mert paksiként a dunaföldvári üzlet nagyon szimpatikus közelségben van, de azt is gondolom, hogyha valaki egy nagyobb beruházást tervez – mint mondjuk egy elektromos kerékpár -, akkor az valószínűleg hajlandó lesz egy kicsit utazni azért, hogy ezt akár élőben is megnézze.

Ha már elektromos kerékpár, szerintem érdemes olyan típust választani, ami nem adja fel az emelkedőn sem, hiszen pont ez lenne (esetemben) a lényege, hogy segítsen már ki a necces pillanatokban. A motorbolt.co.hu-n a ztech akkumulátor mellett számos további opció közül lehet választani, annak aki ebben jártas, az biztos, hogy könnyen elkalauzolja magát a weboldalon. Akinek viszont kicsit több segítségre volna szüksége, az nyugodtan keresse a boltot a megadott elérhetőségeken, mert segítőkészek és nagy szakértelemmel tudnak tanácsot adni bármilyen kétkerekes témakörben.

A ztech akkumulátor az elektromos robogók szíve és lelke, ami garantáltan felvisz a hegyre. Mellette a legtöbbre még ezt-azt fel is lehet pakolni, és ez biztos, hogy nem fog megállni a domboldal közepén csak azért, mert a láncnak annyi. Árban hihetetlenül versenyképesek még egy hagyományos kerékpárral szemben is, ezért én azt ajánlom, hogyha ilyen irányba keresgéltek, akkor a motorbolt.co.hu oldalát semmiképp se hagyjátok ki. És ha már erre jártok és kétkerékre szálltok, kérlek, ne feledkezzetek meg a biztonságotokról sem, és viseljetek minden ajánlott védőfelszerelést, amit a sebesség és a terep megkövetel.